Hexpanse


Játékidő60 perc  Játékosszám2-4

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Toldi Gábor

Kiadó: Kard és Korona Kft.
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Szabály a dobozban: MAGYAR
Címkék: Sci-fi, Harci stratégia, Magyar újdonság
 
11990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Magyar fejlesztésű űrstratégiai játék egyszerű szabályokkal. Variálható, újrajátszható.

hexpanse

Lépj be a Hexpanse univerzumába!

2244-et írunk. Az általunk ismert univerzum határait folyamatosan feszegette az emberiség, de mindenki tisztában volt vele, hogy ez nem mehet örökké békességben. A saját hatalomvágy által vezérelt népek az emberek és kiborgok közti ellentét hatására négy fő frakcióba váltak szét: a Földi Birodalom, a Kiber Kollektíva, a Kereskedelmi Világok Uniója és a Csillagközi Nomádok harcától visszhangzik a galaxis. Válaszd ki és irányítsd saját frakciódat, a győzelem elérhető akár úgy, hogy az egekbe emeled őket, akár úgy, hogy egyszerűen tönkreteszel  mindenkit, aki ellenfél lehet!

A magyar fejlesztésű Hexpanse űrstratégiai társasjáték Kickstarter-es világsikere után elérkezett, hogy a Te asztalodat is meghódítsa! Különlegessége, hogy taktikai mélysége ellenére a Hexpanse egyszerű játékszabályokkal rendelkezik, így könnyű elsajátítani az alapokat - ráadásul logikus ikonrendszere miatt  nyelvfüggetlen. De azért ne bízd el magad, a tökéletes döntéseket meghozni annál nehezebb! A játékmenet dinamikus, rövid körök alatt is hatásos akciókat tudsz végrehajtani: seregeket dobsz le anyahajódról a csatatérként szolgáló bolygóra, hogy fel tudd velük építeni a győzelmet jelentő formációt, majd különböző taktikai kártyák kijátszásával érsz el váratlan diadalt. A különféle küldetéskártyáknak és a szövetséges frakciónak köszönhetően a játék tetszőlegesen variálható és újrajátszható. A gyönyörű grafikákkal ellátott játék pedig végsősoron amellett, hogy tiszteleg az abszrakt műfaj klasszikusai előtt, egészen új játékélményt kínál.

Vezesd győzelemre a néped!

A Játékszabályban leírt játékossegédlet nincs a dobozban, ne keresd! Csak nem lett kivéve a szabálykönyvből.

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Nagy Tamás
Dátum: 2018-01-31 11:09:36

Egészen új vagyok még a társasok világában, de az a játék nagyon megfogott! Pörgős játékmenet, viszont folyamatos figyelmet igényel, mivel akár 1 lépésből teljesen meg lehet fordítani az állást a táblán! Ajánlom mindenkinek! :)

Értékelés:

írta Somlói Ferenc
Dátum: 2018-02-06 23:50:23

Először bonyolultnak tűnhet, de nagyjából 2 menet után már teljesen rá lehet érezni. Ami még érdekesebb, ha csapatban játsza az ember. Akár órákig is el lehet vele lenni és nem lesz unalmas az állandó változó formációk és játékmódok miatt!

Írj véleményt a játékról

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.