Új rendszer, új kezdő doboz. Age of Sigmar 3.0

A cikk megjelenése: 2021-06-24

Mint minden rendszer, úgy az Age of Sigmar is elért arra a szintre, amikor a szabályokra rá fér egy teljes és átfogó ráncfelvarrás. Az Age of Sigmar 3.0 nevet kapta a legújabb rendszer. Mely sokat megtartott az 2.0 változatból, de bőven eleget változtat, hogy új sereg listákat építsünk és új taktikákhoz kelljen nyúlnia a játékosoknak. Így ha régóta szemezel vele itt a tökéletes időpont, hogy bele kezdj az Age of Sigmar nagy és lenyűgöző világába.

Nézzük magát a dobozt, hogy mi is foglal helyett benne pontosan: Age of Sigmar: Dominion

Mi van a dobozban?

A dobozban helyet foglal a gyűjtői változata a 360 oldalas keménykötésű szabálykönyvnek. Ha frissen ismerkedünk a rendszerrel se kell félnünk, mert találunk a rendes nagy szabálykönyv mellett egy 24 oldalas „Start Here” szabály kivonatot. Továbbá találunk dobozban 14db Warscroll Cards-ot az új egységekhez és a hozzájuk tartozó Allegiance Ability Cards-okat. És nézzük végezetül a legfontosabb részét a doboznak, a 60db új figurát. A dobozban az Age of Sigmar örökös jófiút A Stormcast Eternals-t találjuk, ahogy az már megszokott és a Destruction legújabb és legkeményebb skacait a Kruleboyz-t.

21db új Stormcast Eternals model

Stormcast Eternals model Ezek pedig az alábbiak: Yndrasta, the Celestial Spear, Lord-Imperatant with Gryph-hound, Knight-Vexillor with Banner of Apotheosis, 3db Praetors, Knight-Arcanum, 3db Annihilators, 10db Vindictors

39db új Kruleboyz model

Kruleboyz model Ezek pedig az alábbiak: Killaboss on Great Gnashtoof, Murknob with Belcha-banna, Swampcalla Shaman with Pot-grot, Killaboss with Stab-grot, 3db Man-skewer Boltboyz, 10db Gutrippaz, 20db Hobgrot Slittaz.

Megjelenés 2021. július. 03.-án

Ha érdekelnek az Age of Sigmar termékei nézz körül nálunk.

Írj üzenetet!