A Mars Terraformálása (Terraforming Mars) - Hellas & Elysium


Figyelem: önállóan nem játszható!

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.


Kiadó: Reflexshop Kft.
Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Szabály a dobozban: MAGYAR
Sorozat: Mars Terraformálása játékok

 
3790,- Ft
Várható: 4-5 nap

Röviden a játékról, játékismertető


Megérkezett a Mars Terraformálása társasjáték első kiegészítője, amely a Mars két új területét kínálja fel számunkra; a Hellast és az Elysiumot!

  • Hellas: A Mars déli sarkának zord vidékével, és a 7 hexából álló óriási Hellas kráterrel ismertet meg minket. Ezen a térképen új építési bónusz jelenik meg hő formájában.
  • Elysium: A Mars egyenlítőjének másik oldalát ábrázolja, északon hatalmas medencékkel az óceánok számára. Itt magasodik Naprendszerünk legmagasabb csúcsa az Olympus Mons 21.283 méteres magassággal. Ha a hegy területét elfoglalod, három kártyát húzhatsz ingyen.

Mindkét térkép a területre specifikus mérföldköveket és díjakat tartalmaz. Ízelítő gyanánt: helyezz három lapkát a déli sark köré, hogy megszerezd a "SARKKUTATÓ" mérföldkövet vagy legyen tiéd a legtöbb lapka az óceánok mellett, hogy elnyerd az "INGATLANOS" díjat!

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Sebők Zsolt
Dátum: 2017-09-20 10:01:30

A kiegészítőt mindenképpen ajánlom mindenkinek akinek tetszett az alapjáték. A két új pálya érezhetően megváltoztatja a a kártyák "értékét" (például mivel nincs hőre épülő díj, így a rá épülő kártyákból nem építettünk sokat, nehogy később fölöslegesen termeljünk).
A pályák kialakítása ismét nagyszerűen sikerült, mind játékmenet, mind dizájn szintjén (még arra is figyeltek, hogy a holdak jó helyen legyenek).
Ennyi pénzért mindenképp megéri beszerezni ezt a remek kis kiegészítőt.

Írj véleményt a játékról

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjátékok:


 
12990,- Ft
Várható érkezés:
2018-03-30


 
18990,- Ft
Várható: 20-30 nap

Kiegészítők: