Exploding Kittens: Imploding Kittens


Játékosszám2-6
Figyelem: önállóan nem játszható!

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.


Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban:
Sorozat: Exploding Kittens játékok

6490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


imploding kittens


Az első kiegészítője az Exploding Kittens-nek, mely 20 új lappal járul hozzá az alapjátékhoz, köztük 6 új akció és egy imploding kitten is található, mely megdobja a lehetséges játékosok számát 5-ről 6-ra.

 

 

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Kőszegi Tamás
Dátum: 2017-12-30 12:27:16

Anno írtam egy meglehetősen lehúzó bejegyzést az Exploding Kittensről erre az oldalra, ahol a játékot egy full átlagos, ám kegyetlenül túlárazott izének állítottam be. NÉMILEG talán javult ez az elképzelésem, mivel találtunk egy hármas társaságot, akikkel a játék már-már eléri egy átlagos kártyajáték (mondjuk rablórömi) színvonalát :D

Ennek megfelelően amikor megkaptam ajándékba az Imploding Kittens című csodálatos kiegészítőt, érzéseim némileg vegyesek voltak. Hogy jó-e ez a kiegészítő? Igen, mindenképpen jó. Az eredeti játékot feldobja, az új mechanikák érdekesek, új "stratégiára" (azért ez erősen zárójeles) is van lehetőség, különösen az alulról húzások lehetősége miatt. Az Imploding Kitten jól működik. Szóval ha valaki nagyon gyakran játssza, mindenképpen jó ötlet lehet megvenni a kiegészítőt. De megint ugyanaz a bajom: komolyan, 20 kártyalapot áraznak be ennyiért??? Mert a dobozban a Cone of Shame az nagyon vicces de egy darab papírlap, az a műanyag fekete izé az nem jó a világon semmire, más meg, nos más nincs :D Mindenki döntsön maga kedve szerint.

Értékelés:

írta Agnes
Dátum: 2018-02-25 20:09:45

Habár túláraztott, de érdemes beruházni rá. Újabb, érdekes kártyatípusokat tartalmaz, amely eléggé fel tudja borítani az eredeti paklival megszokott kártyamenetet, továbbá a Cone of Shame szenzációs.

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjátékok:


6990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban


6990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban


9990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban


10990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban