51st State: Master Set


Játékidő60-90 perc  Játékosszám1-4  (2 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Ignacy Trzewiczek

Kiadó: Portal Games
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Sorozat: 51st State játékok
Címkék: Sci-fi, Összetett stratégia, Egyedül játszható, Ketten és többen is játszható, Kártyajáték, Újdonság, Városépítő
 
13990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Amerika, 30 évvel később. 30 éve, hogy megszűnt az a világ, amit ma ismerünk. Nincs gazdaság, nincs kormányzat, nincs civilizáció. Azonban most a kezetekben van a lehetőség, hogy kialakítsatok egy új rendet, ami összefoghatja, irányíthatja a megmaradtakat.

Az 51. Állam rengeteg lehetőséget rejt a stratégiai játékok kedvelőinek. A játék maga egy kártyajáték, ahol különböző helyszíneken, különböző vezetők kijátszásával tudtok nyersanyagot szerezni vagy építkezni, amivel tovább erősíthetitek a hatalmatokat.

A játék tartalmazza az alapjáték, a New Area és a Winter kiegészítő lapjait is, így tehát ez a Master Set igazán megéri a pénzét, amiért cserébe 200 lapot, rengeteg figurát és tokent ad. Na, kiből milyen vezető lenne?

Szabályok, tartozékok:

Vélemények:

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Írj véleményt a játékról

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Kiegészítő:


 
4290,- Ft
Azonnal kapható
a boltban