Pandemic: Reign of Cthulhu


Játékidő40  Játékosszám2-4


Kiadó: Z-Man Games
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Sorozat: Pandemic játékok
Címkék: Kooperatív, Ketten és többen is játszható, Hosszú játék, Közepesen nehéz, Ajándék társasjátékos padawanoknak, Ajándék a másik felednek, Top25
 
14990,- Ft
Azonnal kapható

Röviden a játékról, játékismertető


Nagy öregek ébredése

Az eddigi járványok, csak nátha ahhoz képest ami most jön. A földet a teljes pusztulás fenyegeti. Az ősi vének ébredeznek és nem tétlenkednek. Minden amit ismerünk és szeretünk felemészti a káosz és az őrület. Az épelméjűségünket kockára téve, vajon időben be tudjuk e zárni a kapukat? Vagy már most is túl késő?

A klasszikus Pandemic játék átültetve Lovecraft világába. Vírusok helyett kultistákkal és az általuk megidézett démonokkal kell viaskodnunk. A járványok helyett pedig a vének jönnek.

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Regényi Mátyás
Dátum: 2016-11-29 14:09:41

Igen jó játék, én korábban játszottam az alap Pandemic-kel, az is bejött, de kicsit száraznak éreztem. Ez témájában hű Lovecraft világához, a kinézete is mesés, a játékmenetét illetően pedig megmaradt a Pademic jellegű játék, némileg egyszerűbb utazási megoldásokkal, de ezt ellensúlyozandó bejöttek az Öregek, amik egyre több nehezítést hoznak a játékba, ahogy telik az idő, másrészt van Őrültség-kocka, amivel megadott helyzetekben dobni kell, és ha megőrül a karaktered, kevesebb akciód lesz egy körben, illetve a speciális képességed sem lesz annyira hatékony. Nekem nagyon bejött, és egyedül is remekül játszható.

Írj véleményt a játékról

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjáték:


 
8990,- Ft
Várható érkezés:
2017-05-31

Kiegészítők:


 
10990,- Ft
Várható: 20-30 nap


 
12490,- Ft
Azonnal kapható


 
11990,- Ft
Azonnal kapható