Eldritch Horror - Strange Remnants


Figyelem: önállóan nem játszható!

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.


Kiadó: Fantasy Flight Games
Kiadás éve: 2015
Szabály a dobozban:
Sorozat: Eldritch Horror játékok


Nem rendelhető, nem tudjuk lesz-e

Röviden a játékról, játékismertető


Húsvét-sziget, Stonehenge és a kínai Nagy Fal. Mindegyiket rejtélyek övezik, amelyek megfejtése rátok vár. Új nyomozók, új Mérhetetlen Vén és rengeteg kártya helyszínekkel, szörnyekkel.

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Bíró Tamás
Dátum: 2015-08-29 14:46:13

Ez a kiegészítő szerintem nagyon jól sikerült. A Forsaken Lore-hoz képest 4 új karakter is bekerült a dobozba, amelyek elég erősre sikerültek. Az új "fő gonosz", Syzygy a már megszokott mérhetetlen vénekkel szemben eléggé eltérő módon győzhető le - szerintem ez már nagyon kellett (itt nem a szokásos "oldj meg 3 misztériumot és kész" forgatókönyv érvényesül).
A legfőbb újdonságok közé tartoznak még az ősi romokról szóló találkozás (encounter)-kártyák, melyek nem csak értékes jutalmakat rejtegetnek, de sokszor a misztériumok megoldásának is szerves részei - tehát nem olyan, mint az aktív expedíció, hogy a játék folyamán esetlegesen ignorálható.
Itt is megjelenik a Mountains of Madnessből már jól ismert fókusz, illetve az előjáték (prelude)-kártyák (ezek közül az egyik kártya aktiválja a kaland kártyákat, melyek tovább színesítik majd a történetet).
A további találkozás, eszköz, különleges eszközök, leletek, állapotok és varázslatok pedig még változatosabbá teszik a játékot.
Akik szeretik az EH-t biztosan nem fognak csalódni ebben a kiegészítőben sem, Syzygy igazi kihívást biztosít majd számukra.

Írj véleményt a játékról

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjátékok:


 
16990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban


 
17990,- Ft
Várható: 10-14 nap

Kiegészítők:Nem rendelhető,
nem tudjuk lesz-eNem rendelhető,
nem tudjuk lesz-e


 
14490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban


 
7490,- Ft
Várható: 20-30 nap


 
16990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban


 
8490,- Ft
Várható: 20-30 nap


 
15990,- Ft
Előrendelhető,
várható:
2018-02-22