Monopoly - World of Warcraft


Játékidő180 perc  Játékosszám2-6  (4 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Charles Darrow

Kiadó: Winning Moves
Kiadás éve: 2014
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Címkék: WarCraft, Ketten és többen is játszható, Maratoni játék, Gazdálkodás, Újra kapható
 
14990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


A klasszikus Monopoly játék Warcraftos változata. Az MMORPG rajongóinak kötelező darab!
Itt a lehetőség, hogy tiéd legyen Azeroth földje. Vásárold meg a Twilight Highlands-et vagy szerezd meg Northrend teljes területét és érezd az ősi istenek jelenlétét.
A játékban 6 gyönyörűen kidolgozott fém figurával játszhatsz (Core Hound Pup, Doomhammer, Murky, Hearthstone, Mechagnome, Flight Path Boot).
 
A Monopoly egy társasjáték; elődjét Charles Darrow találta fel 1935-ben. Az eredeti játéktábla, amelyet az USA-ban és a világbajnokságon is használnak, Atlantic City várost ábrázolja. A játékot 37 nyelven jelentették meg, természetesen magyarul is, és több mint 250 millió példányban került el 103 országba.
A játék lényege területeket és épületeket venni, eladni vagy bérelni egészen addig, ameddig valamelyik játékos monopóliumhoz jut. Számos országban rendeznek Monopoly bajnokságot, a világbajnokság pedig kétévenként szokott lenni.

Vélemények:

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Írj véleményt a játékról

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.