Anachrony

Használt társas

Játékidő90 perc  Játékosszám1-4  (3 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerzők:
Turczi Dávid
Péter Viktor
Amann Richard

Kiadó: Mindclash Games
Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelv
Szabály a dobozban: Angol
Címkék: Sci-fi, Gazdálkodás
19990,- Ft
17991,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben.
Szeretnéd, hogy "örökké" tartsanak? Akkor ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Általános használatra tökéletesen megfelel a Standard készlet, de ha biztosra akarsz menni, válaszd a Prémium készletet: ebben a kártyavédők anyaga 25%-al vastagabb, így még gyakori játék mellett is biztosan megvédik lapjaidat.

Standard készlet általános használatra

Kártyavédő - Swan 60*92 mm Standard (160 db-os) 1 db

Kártyavédő - Swan 45*70 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1980,- Ft
Prémium készlet igényes játékosoknak

Kártyavédő - Swan 60*92 mm Premium (100 db-os) 1 db

Kártyavédő - Swan 45*70 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1980,- Ft

Röviden a játékról, játékismertető


26. század, Föld. Egy mindent elpusztító háború után a bolygó megmaradt lakossága négy frakcióra szegregálódott. Ezek a csoportok egy labilis békében élnek, amit a legkisebb konfliktus is meg tudna semmisíteni.

Az Anachrony egy többrétű munkás-elhelyezős játék, melyben egyensúlyozni kell az utolsó megmaradt főváros látogatása és a veszélyes, városon kívüli környezet felfedezése között. Fő mechanikája a játéknak, hogy egy ún. időkaput használ mindenki, hogy vissza tudjanak menni és segíteni múltbéli önmagukat. (Előző körökben érvényes dolgokat lehet megváltoztatni, ezzel befolyásolva a jelen kört.) Ezt a lehetőséget nem szabad túlhasználni, mert ott a veszélye, hogy megsértjük a tér-idő kontinuumot és elveszítjük a játékot. Emellett pedig egy új veszély közeleg az űrből, mely meghatározza, hogy a játék mikor ér véget.

Egyedi, összetett és lebilincselő játék az Anachrony egy hazai alkotó elméjéből.

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Dr. Teleki Ferenc
Dátum: 2017-09-25 23:44:29

Csak ajánlani tudom... Egyedi hangulatú időégető játék. Minőségi a kivitelezés, minden porcikájában szemrevaló. A hangulata magával ragad. Az időutazós játékmechanika nálam prima primissima díjas. De az élvezetéhez fontos pár lépcsőfokon felkapaszkodni. Csak a játék komponenseinek kipattintása, beazonositás, zacskózás nálam másfél óra volt. A szabály nem bonyolult, de meg kell érteni. Első játék előtt a szabálymagyarázat újabb másél óra volt, pedig az asztal körül mindenki társasjátékveterán volt. Esseni doberdósok. De ha ezen túl vagy, felcsillan a szem. És maga a játék nem hosszú, 2-3 órába belefér. Nálam csak azért négyes, mert kevés emberrel elővehető, rá kell készülni, de kategóriájában 10/10-s.

Írj véleményt a játékról

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.