Android: Mainframe

Használt társas

Játékidő15-30 perc  Játékosszám2-4  (3 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerzők:
Jordi Gené
Gregorio Morales

Kiadó: Fantasy Flight Games
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Címkék: Sci-fi, Rövid játék, Típus: Stratégia
10990,- Ft
7693,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Az Android: Mainframe a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol a játékosok egy-egy cyberbűnözőt testesíthetnek meg, akiknek két cél lebeg a szemük előtt. Az első, hogy mindenkinél gyorsabban fussanak, a másik pedig, hogy mindenkinél több információt lopjanak.

A Mainframe egy gyors iramú stratégiai játék az Android világából. Hat karakter közül lehet választani (Ji "Noise" Reilly, Kate "Mac" McCaffrey, Andromeda, Olivia "Chaos Theory" Ortiz, Nero Severn és Adam), akik a táblán haladva különböző hozzáférési pontokat hoznak létre, majd a körönkénti akciójukat fölhasználva igyekeznek újabb hozzáférési pontokat létrehozni, esetleg programokat, átutalásokat indítani. A cél, hogy annyi Titán számlát vonjon egy játékos az irányitása alá, amennyit csak tud.


A játék elsősorban az Android világ szerelmeseinek szól, de a téma érdekessége és egyediessége, a játékmenet gyorsasága és játékidőtartam rövidsége, illetve a könnyű tanulhatóság és átláthatóság okán sokak kedvence lehet. A minőség, mint minden Fantasy Flight Games játék esetén, most is kifogástalan lesz. Mi már várjuk. És ti?

Kártyák magyar fordítása (Őrült munkája)

Hivatalos honlap


Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.