Az összes ...

Újdonság

Hamarosan kapható

Újra kapható

Hírlevél
Társasjáték kalauz!
Iratkozz fel most
és töltsd le ingyen!

 Vezetéknév:

 Keresztnév:*

 E-mail cím:*


Az év játéka

BGG Top 8

Extrém garancia, hogy nyugodt lehess!100% garancia az elégedettségre

Nem jó minden játék mindenkinek. Könnyen előfordulhat, hogy olyan játékot kaptál vagy vettél, ami nem a te stílusod. Nem kell aggódnod, nekünk fontos, hogy csak olyan játékod legyen, amivel teljes mértékben meg vagy elégedve. Gondoskodunk róla, hogy könnyen becserélhesd.

Kaptál egy játékot és már megvan? Vagy nem ilyet akartál?
Ha bontatlanul visszahozod a boltba 2 hónapon belül, az aktuális teljes árán beszámítjuk egy általad választott bármilyen játékba!

Ehhez szükséged lesz a vásárlást igazoló blokkra, vagy a klubkártyádra, amire rögzítettük a vásárlást.

Kibontottad és kipróbáltad a játékot, de nem vagy vele megelégedve?
Annak ellenére, hogy kipróbálhattad, kikölcsönözhetted a vásárlás előtt bármelyik játékot, mégis olyan játékot sikerült venned, ami valamiért mégsem tetszik. Nem gond, hozd vissza fél éven belül, és mi kérdés nélkül beszámítjuk az eredeti árának 70%-án egy általad választott bármilyen játékba!

Ez a garancia alapjátékokra vonatkozik, kiegészítőket nem tudunk így visszacserélni. A játékot ezen felül ugyanarra a játékra sem tudod visszacserélni, akkor sem, ha új kiadást adtak ki belőle.

A visszaváltáshoz szükséged lesz a vásárlást igazoló blokkra, vagy a klubkártyádra, amire rögzítettük a vásárlást.

100% garancia a társasjáték tartalmára

Ritkán, de előfordul, hogy a megvett játék valamelyik alkatrésze hiányzik a dobozból. Ilyenkor a bevett gyakorlat, hogy írsz a gyártónak egy emailt a vevőszolgálatára, és ők belátható idő alatt elküldik neked postán a hiányzó alkatrészeket.
Mi természetesen ennél tovább megyünk. Ha véletlenül hiányzik a megvett társasjáték valamelyik alkatrésze, nem neked kell a kiadónál utánajárni, jelezd nekünk, hogy mi hiányzik és megbeszéljük hogyan juthatsz a leggyorsabban a hiányzó alkatrészekhez.
Ha van még, akkor adunk egy másik játékból, ha éppen nincs, akkor mi megszerezzük a kiadótól.