Az összes ...

Újdonság

Hamarosan kapható

Újra kapható

Hírlevél
Társasjáték kalauz!
Iratkozz fel most
és töltsd le ingyen!

 Vezetéknév:

 Keresztnév:*

 E-mail cím:*

 Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.

 Reklámüzeneteket tartalmazó leveleket is küldhetnek.

Reklámüzenet például egy kedvezmény, vagy egy új megjelenés, amiben az ár is szerepel, és reklámüzenet, ha valaminek az árát megváltoztatjuk.


Az év játéka

BGG Top 8

Cikkek

11-14 a(z) összesen 14 elemből
Cím: A társasjátékok tornáztatják az agyat!
Rövid Leíras:
A társasjátékok célközönsége manapság már nem csak gyerekekből áll. Rengeteg játékos és fejlesztő dolgozik azon, hogy évről évre jobbnál jobb, felnőttek számára is élvezhető, akár komoly fejtörést okozó társasokat találjon ki.
Az alábbi cikk - külföldön jelent meg - kiemel 15 játékot, mely szórakoztató módon agytornára kényszerít minket. :)Cím: Carcassonne Minis
Rövid Leíras:
Ismerkedjetek meg a Carcassonne 6 mini-kiegészítõjével!
Ezeket bármilyen sorrendben kombinálhatjátok az alapjátékokkal!Cím: Építsünk paklit
Rövid Leíras:
Ebben a cikkünkben a pakliépítős társas- és kártyajátékokkal ismerkedünk meg. Ezek a társasjátékok általában javarészt “csak” kártyákból állnak, de ettől függetlenül jóval több stratégiát, kombinációt és találékonyságot igényelnek, mint a sokak által ismert hagyományos kártyajátékok. Óriási népszerűségük annak köszönhető, hogy a játékmenet viszonylag gyors, igen változatos és szabályai percek alatt megtanulhatók.


Cím: A Dungeon Command, mint formátum
Rövid Leíras:
LCG? CCG? DC!

Egy újabb versenyző jelent meg a CCG / LCG piacon, és ez a Dungeon Command. A teljesség igénye nélkül, míg a CCG / LCG formátumok csak és kizárólag kártyák gyűjtésével, és paklik építésével foglalkozik, itt ezen kívül hasonló módon miniatűrök gyűjtögetése, és azokból úgynevezett Warband-ek építése is a játék részét képezik. A különböző dobozok egy-egy előre összeállított csapatot, és a hozzájuk tartozó kártyákat tartalmazza, amikkel akár rögtön vásárlás után csatlakozhatunk a vérengzéshez.